PTC-Онлайн сайтове които плащат 100% ОБНОВЯВА СЕ ЕЖЕДНЕВНО

  [BG]   RU   EN  
PTC-Онлайн сайтове които плащат 100% ОБНОВЯВА СЕ ЕЖЕДНЕВНО

 
Рейтинг: 3.00
(178)
НАЧАЛО
ЗА ONBUX.COM
ЗА INCRASEBUX.COM
ЗА VCBUX
МОИТЕ БЛОГОВЕ

БЛОГ АРХИВ
«« ноември 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


PTC САЙТОВЕ-РЕГИСТРАЦИЯ Как Да Печелим Реферали ! Как да се предпазим от SCAM !!! АНКЕТA КАК ДА СИ ВЗЕМЕМ ЗАРАБОТЕНИТЕ ПАРИ

НАЧАЛО
ONBUX.COM НАЙ-ДОБРИЯТ САЙТ В МОМЕНТА!!!


Какво сa РТС сайтове?

Отговорът: Терминът идва от Paid to Click, което означава Плащане за Кликване.Тези сайтове сами по себе си не са измама,те са връзката между рекламодатели и потребители.Те правят така,че всички да са доволни:).НО,както навсякъде и тук има много измамници тези сайтове се наричат SCAM.Затова тук ще обявяваме само такива,които са проверени лично,защото е много неприятно да изгубиш 1месец и да разбереш,че сайтът е scam.    

КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ?
Във всички сайтове регистрацията е елементарна.Просто кликвате върху линка или банера(рекламата) на сайта в раздел (РТС САЙТОВЕ-РЕГИСТРАЦИЯ)и той ви отвежда директно във формата на регистрация на сайта.
В някои сайтове се изисква след регистрация подтвърждение от Е-mail .Затова влезте в e-mail си и трябва да имате съобщение от сайта в който сте се регистрирали.влезте в него и цъкнете линка за подтвърждение. 
E-mail-лите на някои сайтове не идват веднага след регистрацията ,а след няколко минути.
                                                                                  КАК ДА РАБОТИМ В РТС САЙТОВЕТЕ?              
  След като се регистрирате натискате на "Log in" и въвеждате име и парола, които преди малко регистрирахте. Отивате в раздел “Surf или “View ads и отваряте чрез кликване рекламите, които са там. След като натиснете, изчаквате таймера да отброи до 0 и да се появи отметка. Обикновено рекламите продължават от 10 до 30 сек.,в един сайт не можете да кликате върху втора реклама докато не е изтекъл брояча на предходната затова моят съвет е да зареждате по няколко сайта едновременно като така значително намаляте времето нужно за кликане(докато заредите рекламата в третия например времето на рекламата в първия е изтекло и пускате нова).За удобство записвайте адресите за влизане в сайтовете на лентата favorites на браузъра.

След последната отивате на “Stats или “My account, ако искате да видите колко сте изкарали.  За начало това е достатъчно.Като поработите известно време нещата ще ви се изяснят съвсем и ще започнете да вадите добри пари.
REFERRALS!!!                           
 Това всъщност са хората,които ще ви носят същинските доходи.Всеки регистрирал се в ртс сайт става referral на някого(дори без да знае на кого).Рефералите не са ощетени от това,те си работят за себе си и същевременно носят пари на този през чийто линк са са се регестрирали в сайта.Регистрирайки се чрез линковете(банерите)в раздел (РТС САЙТОВЕ-РЕГИСТРАЦИЯ) вие автоматично получавате същите(като кликнете в/у banners в профила си)чрез,които да се регестрират хора и да стават ваши реферали.И най-важното е,че когато поработите малко и съберете малко пари сайтът дава възможност да си наемете реферали за различно време като цените им са от 0,25$ до 0,6$ на месец!!!

 
глогът се подновява постоянно!!! 


             Благодарим ви за търпението.
            
19 Декември 10, 14:40
КАК ДА ПРАВИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Коментари (0)


0.0666